Nieuws

Over NederWoon

NederDuurzaam

Apeldoorn, 08-06-2023

NederDuurzaam
Uw tijd ver vooruit

Nog niet zo lang geleden ging property management over het verhuren van woonruimte, het innen van de huur en allerlei soorten onderhoud.
Hoe anders zijn onze gesprekken met u nu. Onze gesprekken gaan nu in belangrijke mate over huurderstevredenheid, punten(telling)optimalisatie en alle wet- en regelgeving die over de vastgoedsector wordt uitgestort.

Bij geldverstrekkers, overheid en huurders staat één ding centraal: Duurzaamheid.

Duurzaamheid betekent voor u: betere financieringsvoorwaarden, een hogere huur en een meer tevreden huurder. En een groene toekomst natuurlijk ;) Als verhuurmakelaar en property manager komen wij dagelijks in aanraking met alle uitdagingen die het woord duurzaamheid met zich meebrengt. Denk daarbij aan de energieprestatie van gebouwen (NTA 8800), innovatieve concepten om energie te besparen en de elektrificatie van personenauto’s en bedrijfswagens.

Omdat dit één van de belangrijkste onderwerpen is, nu en in de aankomende jaren, kiezen wij ervoor kennis en vaardigheden te ontwikkelen en in huis te halen zodat wij bij al uw duurzaamheidsvraagstukken kunnen zeggen: keep calm, we’ll take it from here.

Zo blijft u uw tijd ver vooruit!

Voor dit doel hebben we NederDuurzaam opgericht. NederDuurzaam gaat zich in eerste instantie richten op:
- Verduurzamingsadvies
- Begeleiden verduurzamingstrajecten
- Energie labels
- Zonnepanelen
- Laadpalen

Met deze dienstverlening bouwen we verder aan onze dienstverlening aan vastgoedbeleggers en assetmanagers.

Heeft u op dit moment een verduurzamingsvraagstuk liggen, aarzel dan niet en neem contact op met Bart Bosman