Nieuws

Over NederWoon

NederWoon Kart Race wederom groot succes

Oss, 02-07-2018

Maar liefst 40 teams stonden klaar voor een 2 uur durende race waarbij het team van ArthurArmstrong bv de meeste rondes wist te rijden en als winnaar over de finishlijn kwam. Enkele teams moesten het ontgelden en kwamen meerdere malen in de grindbak terecht. Aan enthousiasme was in ieder geval geen gebrek met alle fanatieke deelnemers.

Een nieuw onderdeel was dit jaar Het NederWoon Rugnummer Raadspel. NederWoon is een club met sportieve mensen die wel houden van een stukje competitie. Daarom hebben wij onze auto’s een nummer gegeven, dat refereert naar het rugnummer van een topsporter.

Met dit rugnummer moesten de deelnemers vervolgens een match maken met een topsporter. Dit bleek geen gemakkelijke opgave, want er was slechts één persoon die alle antwoorden goed had. Hij mag zich dan ook terechte winnaar noemen met als prijs twee VIP-tickets voor de DTM in Zandvoort. Topsporters zoals Naomi van As (rugnummer 18), Lieke Martens (rugnummer 22) en Joe Montana (rugnummer 16) lieten zich niet snel raden ondanks de vele zoekpogingen via Google.

We kijken terug op een geslaagde dag en een bloedstollende kartrace.