Nieuws

Over NederWoon

Wonen met klasse in het Van Vollenhovenkwartier

Rotterdam, 03-09-2018

NederWoon gaat de verhuur en het beheer organiseren van 40 luxe woningen in het monumentale Scheepvaartkwartier in Rotterdam. Voor de realisatie wordt het voormalig kantoorgebouw aan de Van Vollenhovenstraat getransformeerd naar ruim 200 eigentijdse citylofts en luxe appartementen. Het moderne woongebouw krijgt een klassieke uitstraling die past in de omgeving, een wijk met karakter.

De woningen
Het aanbod varieert van compacte hippe lofts, tot ruim bemeten drie kamer appartementen met daarbij de keuze voor een royaal dakterras of (Frans) balkon. De compleet uitgeruste woningen zijn comfortabel, licht, modern en strak afgewerkt en variƫren in grootte tussen 40 m2 tot 115 m2.

Het Van Vollenhovenkwartier is een ideaal rustpunt in het bruisende Rotterdamse stadsleven. Het complex beschikt op de vijfde etage over een ruim dakterras voor gezamenlijk gebruik.

Het wooncomplex ligt op enkele minuten loopafstand van het centrum, Michelin-waardige restaurants, de Erasmusbrug, topmusea, klassieke stadsparken en niet te vergeten: de prachtige historische haven.

Kortom, een fantastisch project! Prognose oplevering: eind 4e kwartaal 2018. De verhuur is gestart! Interesse? Bekijk de woningen in ons aanbod onder Rotterdam.


Van Vollenhovenkwartier